Snack, Frituur en Foodtruck

Bij een afhaalrestaurant is een snel en efficiënt kassasysteem van essentieel belang. Kassa-Pay biedt op maat gemaakte kassasystemen voor afhaalrestaurants. Ons systeem is ontworpen om uw bestelproces te stroomlijnen, waardoor u tijd en geld bespaart.

Kassasystemen

Wij zorgen dat u alle bekende betaalkaarten, zoals Bancontact, Visa, Mastercard
en online betaalmethoden zoals Sodexo, Edenred, Monizze kunt aanvaarden.

Integratie met online bestelplatform, Eatsy.

Horecazaken verliezen dagelijks honderden of wel duizenden euro’s aan fees. De hoogste fees zijn tegenwoordig die van de leveringsdiensten.

Bij Kassa Pay werken we samen met eatsy.be, een nieuwe speler in food delivery. Zij maken een einde aan buitensporige kosten, berekend als een percentage van uw omzet. In plaats daarvan, stelt Eatsy een vast maandbedrag voor. Hoe meer omzet je draait, hoe interessanter. En het beste van al, Eatsy integreert met ons modern kassasysteem waardoor al je online orders meteen in je kassa terechtkomen. Sneller, gemakkelijker en goedkoper, voor zowel jouw zaak als je klanten.

Bovendien bieden wij uitgebreide ondersteuning en een training om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw systeem haalt. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Is het tijd voor een beter kassa systeem?

Onze systemen zijn gebruiksvriendelijk en kunnen volledige worden aangepast aan uw specifieke wensen. Of u nu een klein afhaalrestaurant heeft of een grote keten, wij kunnen u helpen. Onze kassasystemen zijn betrouwbaar, veilig en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Waarom kiezen voor Kassa-Pay?

Altijd Beschikbaar

7/7 support door ervaren ploeg

Huur leasing of aankoop

Flexibele opties voor uw behoeften

Premium Betalingssystemen

Kassasystemen, betaalterminals en all-in-one kassa’s van betrouwbare merken zoals CCV, R-POS en JFC Cashdro

EATSY

Naadloze integratie met Eatsy – online bestelplatform voor restaurants

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.