Cashdro

CashDro is al jarenlang een van de belangrijkste Europese fabrikanten van oplossingen voor cashbetalingen. CashDro zijn de automatische betaalzuilen van JFC, een ervaren leverancier van cashbetalingen in Europa. JFC bezit over meer dan 30 jaar ervaring in cash-management oplossingen voor verschillende sectoren zoals banken, supermarkten en retail.

Ontdek de voordelen van een automatische betaalkassa:

Veiliger

De CashDro beschermt het geld tegen diefstal van zowel interne als externe bronnen. De CashDro betaalzuilen zijn ontworpen met extra veiligheidskenmerken, zoals staanders van 4 mm dik staal, een beveiligd slot en antihefboomscharnier om maximale bescherming te bieden.

Hygiënischer

Werknemers hebben geen direct contact met het geld.

Tijdefficiënter

Een geautomatiseerde kassa is een tijdbesparende oplossing bij de betaling en kassa-afsluiting, vooral als er meerdere medewerkers zijn. Het proces verloopt volledig automatisch, waardoor uw personeel meer tijd overhoudt voor andere taken en om de klanten beter van dienst te zijn. Met een automatische betaalzuil laat je kassafouten in het verleden. Het apparaat berekent automatisch het terug te geven wisselgeld, waardoor uw medewerkers hier geen tijd meer aan hoeven te besteden.

Controle & opvolging

De CashDro betaalzuilen zijn voorzien van detectoren die valse biljetten en munten detecteren, wat extra bescherming biedt tegen fraude. Bovendien helpt het systeem fouten vermijden bij het teruggeven van wisselgeld aan de kassa. U kunt ook op afstand de transacties en de kasvoorraad in de gaten houden en gemakkelijker opvolgen. Dit biedt u meer controle en inzicht in uw financiële processen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.