Over ons

Kassa-Pay staat voor advies, expertise en aandacht voor de klant. We dagen onszelf elke dag uit om beter te zijn, want als we groeien, groeit u mee.

En wat doen wij dan?

Wij zijn een schakel in het wereldwijde financiële netwerk tussen u en uw klant. Wij verwerken en verifiëren de digitale geldstromen tussen de bankrekening van uw klant en uw eigen rekening, 7 dagen per week.

Om uw bedrijf te helpen groeien, bieden wij een snelle verwerking van uw dagelijkse transacties met alle populaire debet- en creditcards, innovatieve betaaloplossingen, een dagelijks overzicht van uw inkomstenstromen en bescherming.

En hoe doen wij dat!

Voor de verwerking van uw transacties werkt Payment Consulting samen met Europabank, EMS, Paynovate, Elavon en CCV pay. Dankzij de ervaring en kennis van deze spelers op de financiële markt, leveren wij een innovatieve en bewezen infrastructuur en kwalitatieve technologie voor het verwerken van geldtransacties tussen u en uw klanten.

Voor de betaalterminals / pinautomaten werkt Payment Consulting samen met Ingenico, Loyaltek en CCV.

Wij beloven u:

Snelheid, veiligheid en transparantie in kassasystemen

-> Met innovatieve kassasystemen aangepast aan de de noden van uw bedrijf

-> Met inzicht in uw betaling dankzij overzichtelijke rapportages

-> Stuur automatisch betalingen van uw kassasysteem door naar uw betaalterminal

-> Met ons getrainde serviceteam om al uw vragen goed en adequaat te beantwoorden

-> Met enthousiaste mensen en een hoop plezier leveren we de service die u van ons mag verwachten

We beloven u snelheid, veiligheid en transparantie in uw kassasysteem. Ons getrainde serviceteam staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Met enthousiaste mensen en een hoop plezier leveren we de service die u van ons mag verwachten.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.