Hotel

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt kassasysteem voor uw hotel? Kassa-Pay biedt de oplossing. Ons systeem is speciaal ontworpen om aan de specifieke behoeften van hotels te voldoen. Met ons kassasysteem kunt u gemakkelijk betalingen accepteren, kamers en diensten beheren en meer.

Kassasystemen

Wij zorgen dat u alle bekende betaalkaarten, zoals Bancontact, Visa, Mastercard
en online betaalmethoden zoals Sodexo, Edenred, Monizze kunt aanvaarden.

bar and club

Onze kassasystemen zijn gebruiksvriendelijk en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen. Of u nu een klein boetiekhotel heeft of een groot ketenhotel, wij kunnen u helpen. Onze kassasystemen zijn betrouwbaar, veilig en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Onze kassasystemen bieden ook integraties met andere software die uw hotel gebruikt, zoals boekings- en reserveringssystemen. Hierdoor kunt u gemakkelijk gegevens synchroniseren en stroomlijnen.

Bovendien bieden wij uitgebreide ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw systeem haalt. Onze support teams staan 7/7 voor u klaar om eventuele problemen op te lossen en vragen te beantwoorden.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen uw hotelbedrijf te verbeteren met ons op maat gemaakte kassasysteem.

Waarom kiezen voor Kassa-Pay?

Altijd Beschikbaar

7/7 support door ervaren ploeg

Huur leasing of aankoop

Flexibele opties voor uw behoeften

Premium Betalingssystemen

Kassasystemen, betaalterminals en all-in-one kassa’s van betrouwbare merken zoals CCV, R-POS en JFC Cashdro

EATSY

Naadloze integratie met Eatsy – online bestelplatform voor restaurants

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.