Betaalterminals

De P400 is een geavanceerde pinpadterminal ontworpen voor veiligheid, comfort en meer interactie met klanten. Koppel de P400 met jouw softwarepakket of kassa voor een optimale klantgerichte betaaloplossing waar je jarenlang op kan vertrouwen.

Ingenico Desk 5000

– Voldoet aan de nieuwste beveiligingsvereisten. Het is PCI-PTS 5.x gecertificeerd en ontworpen om aan alle lokale voorschriften te voldoen. TELIUM Tetra OS maakt gebruik van de nieuwste cryptografische schema’s met een schaalbare sleutellengte.

– Verbetert contactloos betalen door klanten een ervaring te bieden via een speciale zone voor kaartlezers en snellere transactiestromen.

– Maakt NFC vouchers en wallets mogelijk, naast EMV chip en PIN, Swipe & Sign en contactloos.

– Biedt opties voor het vastleggen van handtekeningen voor elektronische betalingen, het bewaren van bonnen en nieuwe zakelijke toepassingen zoals contracten, garantieprogramma’s of registratie.

– Met krachtige multimediamogelijkheden en een groot 3,5-inch touchscreen biedt de Desk 5000 de beste gebruikerservaring via een rijke interface met een groot aantal zakelijke toepassingen.

Ingenico Move 5000

– De Ingenico Move 5000 is PCI-PTS 5.x gecertificeerd en voldoet aan de nieuwste hardware- en softwarebeveiligingseisen.

– Het Telium TETRA OS maakt gebruik van de nieuwste cryptografische schema’s met schaalbare sleutellengte.

– Ondersteunt alle vormen van elektronisch betalen, waaronder EMV chip en PIN, chip en sign, magneetstrip, handtekening vastleggen en NFC/contactloos.

– Met krachtige multimediamogelijkheden en een groot 3,5″ kleuren touchscreen biedt de Ingenico Move 5000 een ongeëvenaarde gebruikerservaring via een rijke gebruikersinterface.

– Ontworpen voor mobiliteit De Ingenico Move 5000

– Wordt geleverd met een breed scala aan draadloze communicatie-opties, waaronder Wi-Fi, Bluetooth en 4G / LTE, waardoor de beschikbaarheid van betalingen wordt gegarandeerd en de communicatiekosten worden geoptimaliseerd.

– Maakt alternatieve betalingsschema’s en onbeperkte mogelijkheden voor innovatieve zakelijke toepassingen mogelijk.

– Maakt acceptatie van contactloze betalingen mogelijk door een speciale klantgerichte NFC-kaartlezerzone voor snellere transactiestromen.

Met 30 jaar ervaring is het Telium TETRA-besturingssysteem de perfecte combinatie van Ingenico Group’s erfgoed in betalingskennis en openheid naar het internet. Het bevat de beste beveiligingsmechanismen om de vertrouwelijkheid van transacties te beschermen en maakt tegelijkertijd de inzet van rijke zakelijke mediatoepassingen op basis van het HTML5-web mogelijk.

A 77

Met de A77 Compact op zak kunt u snel een betaling doen. Waar en wanneer u maar wilt! Laat uw klanten betalen aan de bar, op het terras of aan tafel. Zo hoeven uw klanten nooit onnodig te wachten en heeft uw personeel alle vrijheid om uw klanten de best mogelijke service te garanderen.

Ben je een mobiele ondernemer die altijd onderweg is? Dan is de A77 Compact ook de ideale betaaloplossing. De terminal werkt met zowel Wi-Fi als 4G, dus hij is altijd verbonden en je klanten kunnen overal betalen.
Dankzij het grote touchscreen is de A77 Compact eenvoudig in gebruik.

Loyaltek 9220

De nieuwe Loyaltek 9220 is uitgerust met alle opties en gadgets die je nodig hebt. Naast creditcardbetalingen kunt u met dit apparaat uw klanten contactloos laten betalen met hun creditcard of smartphone.

– Geschikt voor alle betaalkaarten
– Geschikt voor mobiele betalingen met GooglePay, ApplePay en andere applicaties
– Volledig draadloos
– 5,5-inch HD-touchscreen
– Android-besturingssysteem
– Maakt verbinding via WiFi, 4G, 3G of Bluetooth
– Modern ontwerp
– Gebruiksvriendelijke interface
– Eenvoudige integratie met je bestaande POS-systeem

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.