Restaurant

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt kassasysteem voor uw restaurant? Kassa-Pay biedt de oplossing. Onze systemen zijn speciaal ontworpen om aan de specifieke behoeften van restaurants te voldoen. Met ons kassasysteem voor restaurants kunt u gemakkelijk bestellingen plaatsen, tafels beheren, betalingen accepteren en meer.

Kassasystemen

Dynamische kassasystemen die zich aanpassen aan de behoeften van uw restaurant. Wij helpen u graag bij het kiezen van de meest geschikte kassasysteem voor uw horecazaak en stellen samen met u de interessantste functies samen. Overbodige functies laten we achterwegen. Zo bewaar je een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk interface en bespaar je geld.

Integratie met online bestelplatform, Eatsy.

Horecazaken verliezen dagelijks honderden of wel duizenden euro’s per dag aan fees. De hoge fees van leveringsdiensten nemen tegenwoordig een stevige hap uit uw winstmarges.

Bij Kassa Pay werken we samen met eatsy.be, een nieuwe speler in food delivery. Zij maken een einde aan buitensporige kosten, berekend als een percentage van uw omzet. In plaats daarvan, stelt Eatsy een vast maandbedrag voor. Hoe meer omzet je draait, hoe interessanter. En het beste van al, Eatsy integreert met ons modern kassasysteem waardoor al je online orders meteen in je kassa terechtkomen. Sneller, gemakkelijker en goedkoper, voor zowel jouw zaak als je klanten.

Bovendien bieden wij uitgebreide ondersteuning en een training om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw systeem haalt. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Is het tijd voor een beter kassa systeem?

Onze systemen zijn gebruiksvriendelijk en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen. Of u nu een klein restaurant heeft of een grote keten, wij kunnen u helpen. Onze kassasystemen zijn betrouwbaar, veilig en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Waarom kiezen voor Kassa-Pay?

Altijd Beschikbaar

7/7 support door ervaren ploeg

Huur leasing of aankoop

Flexibele opties voor uw behoeften

Premium Betalingssystemen

Kassasystemen, betaalterminals en all-in-one kassa’s van betrouwbare merken zoals CCV, R-POS en JFC Cashdro

EATSY

Naadloze integratie met Eatsy – online bestelplatform voor restaurants

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.